Om sajten & Ifokus

Lär känna oss

2010-12-28 00:20 #0 av: Mia

Har du undrat vilka vi är bakom sajten? I den här delen "Lär känna oss" får du veta vilka vi är och vad vi gör när vi inte driver sajten!

Hej!

Mia heter jag och jag är sajtvärd på Självkänsla.ifokus.se. Innan var mitt användarnamn Egoboosting och nu bytte jag till Mia för att ni lättare ska kunna känna igen mig. Jag fyllde nyss 19 år gammal (2 december) och jag är bosatt i Karlskrona, Blekinge. Egentligen kommer jag ifrån Skåne där jag har de flesta av vännerna och familj. Jag flyttade upp till Karlskrona i somras för att studera på högskolan och det är något av det bästa jag gjort hittils! Jag läser psykologi och pedagogik och min titel kommer att bli beteendevetare OCH samhällsvetare, inte illa med två arbetstitlar Flört

Jag trivs enormt bra uppe i Karlskrona och att flytta hemifrån var enormt läskigt men samtidigt väldigt befriande och roligt. Ibland kan det bli ensamt och ofta är det stunder då jag saknar min familj men de finns telefoner och mycket annat. Jag har även en pojkvän som är 20 år gammal, även han studerar i Karlskrona. Vi flyttar ihop i februari och ni kan ju gissa om jag längtar!

Mia, sajtvärd

En kattunge på 7 månader bor hemma hos mig. Det är en liten hane och han heter Malfurion men kallas för Malle. Det är min pojkvän som har fått äran att döpa honom och jag tycker om honom enormt mycket! Han är ju en kattunge så stundtals driver han mig till vansinne men oftast är han oerhört mysig, kelig och totalt underbar. Jag älskar när han hoppar upp i ens knä och spinner och myser för fulla muggar. Bortskämd är han med men det är han värd. Djur är något som ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar hästar, hundar, katter och kaniner!

Mia, sajtvärd

Varför jag valde att starta upp Självkänsla.ifokus.se är för att jag har alltid varit väldigt intresserad av att hjälpa människor och få dem att inse att de är bra som de är! Psykologi är något som ligger mig varmt om hjärtat och som intresserar mig mycket, jag försöker jämt och ständigt att få upp andras självkänsla och försöka få dem att förstå att de verkligen duger som de är! Min dröm vore att människor var nöjda med sig själva och tyckte om sina kroppar! Att de insåg att alla är olika och att man ska vara glad för det man har och kanske inte har.. Flört

Jag älskar verkligen att få vara sajtvärd på sajten som jag själv byggde upp med hjälp utav ifokuskillarna. Det är ett enormt jobb med att hålla koll på sajten, få igång den och driva den vidare - men samtidigt är det något av det roligaste och värdefullaste jag gjort. Skriva artiklar, inlägg och få ge tips och råd till andra människor är väldigt värdefullt och roligt. Sajten är på god väg och jag har även två guldvärda medarbetare och underbara medlemmar som bidrar oerhört mycket till sajten. Något som jag tycker vore jobbigt med att vara sajtvärd är om jag måste säga ifrån på skarpen någongång, sådant tycker jag är jobbigt och lite obehagligt faktiskt. Alla har vi något som vi måste arbeta på!

Tack för att ni orkade läsa och hoppas på att ni fick veta lite mer om mig Glad

/ Mia, sajtvärd för Självkänsla och Psykologi.

Anmäl
2010-12-28 00:30 #1 av: Fridaaaa

Bra artikel!:D

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2010-12-28 01:02 #2 av: ManU77

#0 Nice Mia! Nu får vi andra lära känna dig lite bättre. Det är positivt.

Du och dina medarbetare gör enligt mig ett strålande jobb med sidan.

Keep up the good work! Glad

Anmäl
2010-12-28 15:43 #3 av: lillaisa

Vad roligt att läsa om dig Mia!Glad

Anmäl
2010-12-28 16:50 #4 av: Mia

#1 Tack!

#2 Tack så mycket! Vi försöker och gör vårt bästa, kul att höra när ni uppskattar det! Glad

#3 Tack! Kyss

/ Mia, sajtvärd för Självkänsla och Psykologi.

Anmäl
2011-02-10 20:46 #5 av: sighni

Roligt att du trivs i Karlskrona Skrattande !

Anmäl
2011-02-10 20:48 #6 av: Mia

#5 Verkligen! Är du ifrån Karlskrona kanske? Glad

/ Mia, sajtvärd för Självkänsla och Psykologi.

Anmäl
2011-02-14 05:53 #7 av: sighni

#6 Jag bor i kommunen och är född här!

Anmäl
2011-02-14 12:51 #8 av: Fridaaaa

#7 Åhh en blekingebo till ;) jag bor utanför Ronneby:D

Vi kanske skulle ha en ifokusträff? :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2011-02-15 08:50 #9 av: sighni

#8 Ja det kanske vi skulle ha!

Anmäl
2011-02-15 11:53 #10 av: Fridaaaa

#9 Hade varit roligt :D

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2011-02-15 17:00 #11 av: Maria

Roligt att läsa om dig. Det ger alltid en personlig prägel när man har lite historikGlad

/Maria

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.