Annons:
Etikettom-sajten-ifokus
Läst 7642 ggr
Mia
2010-08-20 20:56

Första gången på sajten?

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Välkommen till Självkänsla.Ifokus! Sajten för dig som vill diskutera och prata om självkänsla och andra närligganden ämnen.

Mina förhoppningar är att du ska trivas här på sajten och våga skriva ett eget inlägg eller kommentera någon annans. Du är viktig för att vi ska kunna hålla igång sajten! På Självkänsla kan man prata om en mängd olika känslor och ämnen som ligger nära självkänsla, du kan dela med dig av egna berättelser och tipsa om bra böcker/filmer och liknande. Saknar du något på sajten så säg gärna till, antingen i ett inlägg eller Pma mig som är Sajtvärd.

* Bli medlem på sajten genom att trycka på "Ny medlem? Klicka här!" i den svarta rutan längst upp till höger. * Besök sjalvkansla.ifokus.se och lägg till den som favoritsajt under "mina sajter". * Glöm ej att läsa igenom våra sajtregler innan du börjar skriva --> Sajtregler. * Börja gärna med att presentera dig själv i vår presentationstråd --> Presentationer. * Skriv ett eget inlägg genom att trycka på "Skriv inlägg" i vänster spalt. * Kommentera andras inlägg genom att trycka på inlägget och bläddra längst ner där det står "Kommentera inlägget". * Använd gärna iFokus egna smilysar som du hittar när du ska kommentera. Tryck på den gula smilyn så kommer en rad olika alternativ upp. En smiley kan se ut såhär Glad

S1054976.JPG

Till sist vill jag önska er en trevlig stund på sajten och hoppas att vi alla ska komma överens. Glöm ej bort att pma mig eller kommentera detta inlägg om ni har några förslag, frågor eller liknande. Ingen fråga är för dum!

Text & information: Mia, Egoboosting, Sajtvärd. Bilder: Mia, Egoboosting, Sajtvärd.

/ Mia, sajtvärd för Självkänsla och Psykologi.

  • Redigerat 2021-04-19 13:54 av Niklas
Annons:
Denna kommentar har tagits bort.
Upp till toppen
Annons: